jord under naglarna

Var som sagt hemma i helgen och passade hunden. Trevligt. Idag har jag ägnat hela dagen åt att plantera massa morötter och annat gött. Är så underbart att vara ute i landet och se allt växa. Ljuva dag!
Dock hittade jag inte adaptern så nu ger vi upp och köper oss en ny, så blir det lite fart på scannern igen.


vardagslyx

Idag blir det faktiskt lite vardagslyx. Det blir jag och Mika som vanligt, vi pratar om livet och avnjuter billig öl för 29kr/styck, Mumma!


our view

Detta ser vi från vårat köksfönster. Fint värre.

återhämtat mig

Vill först tacka för fina kammentarer! Blir man glad av!
Min kropp har börjat återhämta sig, kunde gå ner för trapporna utan att svära idag, framsteg!
Åkte göteborgshjulet för första gången oxå med min kusin som har varit här och praoat på Patricks jobb.
I helgen ska jag hem till Borran och leta efter vår adapter, wish me luck!

Helvetes Färden

Igår gick jag igenom en hemsk upplevelse måste jag säga. Jag sprang göteborgsvarvet och det var så jääävla varmt rent ut sagt! Jag ville stanna upp hela tiden och skita i det och fick verkligen kämpa hårt för att få ben och huvud att sammarbeta. Jag sprang bra de första 5 km, bättre än förra året men sen gick det bara utför. Värmen tog musten ur mig och det var en pina hela vägen. Tänkte till och med att detta måste vara värre än att föda barn haha..
Kom in på 2.16.55 så nästan 3min sämre än förra året, tråkigt men är mest glad över att jag klarade av det och inte gav upp. Tur att jag sprang förra året då det var mycket svalare och roligare.längtar

Jo får nog säga att jag tänker på hur skönt det ska bli i morgon när jag ligger i sängen och dricker ett glas mjölk och får lite ompyssling hehe..

Men först måste jag ta mig igenom 21km..


((digital))

tonight

Ikväll är jag hemma och tar det easy easy! Kokar lite pasta och ska lyssna på lite bra musik.

Mitt nr är 55681 och jag startar 15.33 så det är bara att hålla tummarna så hårt det går :)


adapter!?

Jag vet inte vart jag har lagt adaptern till scannern. Har en hel del som ska scannas med nope!
Men håll till godo, den måste ju gömma sig nånstans!

Annars är jag lite nervös inför lördagens stora lopp!!
Om ni är i götet får ni vara ute och hejja på mig och alla den andra 58 000 deltagarna!

Ska hämta min nummerlapp i morgon. Så då kan ni få veta lite mer.


nyss

Nyss när jag gick hem så såg himlen ut så här ungefär. Nja kanske inte lika mörk men det känns som att det kan bli åska och lite regn. Men det gör inget, idag tycker jag att det bara är mysigt!köttfest!

Oj oj oj nu ska ni få höra. Jag har varit värsta husmorn här hemma. Lagat 2 olika typer av köttbullar och en rabarberpaj i ugnen. Klapp på axeln. Om det inte vore för att det blev för sent skulle jag bakat massor av muffins oxå. mums!

fishing day

Idag är en bra dag för fiske.. tror jag. Det regnar som tusan och ser väldigt motbjudande ut får jag säga.
Får se vad som händer idag. Blir nog en väldigt lugn och fin dag.


sol!

Ja men nu börjar det likna något! Det är strålande sol ute! Har laddat Holgan med en rulle film som jag ska ta slut på ikväll hoppas jag. Weehooo :) lyckan är på plats!

love


Kärlek från polanoid. Åh så vackert.


freckles and sun

Idag hade jag sett fram emot att sitta i solen och få fler fräknar. Men icke. Känner mig lite bitter för att det inte är sol. Men jag var ute och sprang i änggården och det var väldigt vackert med alla vitsippor och gröna blad som spricker ut. Så får nöja mig med den känslan idag.


a moviestar at the graveyard

På denna fina kyrkogård är många av mina släktingar begravda. Så därför är det viktigt att gå dit och sätta lite fina blommor och tänka på alla fina minnen man haft ihop eller undra lite hur de där släktingarna som man aldrig träffat var som individer.. Ja det finns mycket man kan tänka på, speciellt att man ska uppskatta sitt eget liv.


svein kallt

Brr så kallt det är. Det ska ju vara vår och varmt och skönt. Typiskt att det ska regna nu när man är lite ledig från jobbet oxå. Aldrig blir man nöjd! Dock är jag väldigt nöjd för vi har hittat hål i schäslongen så nu kan vi sätta ihop sofforna, weii!

Vart är värmen så man kan sitta i slottskogen och dricka champagne och äta jordgubbar?!?!?big sofa


Ja nu sitter jag här hemma och har en ny enorm soffa jämte mig.. den ska byggas ihop med schäslongen.. dock har jag upptäck att vi kanske inte alls har den schäslongen som man kan bygga ihop med.. IKEA har tydligen två olika.. Men hoppet är inte ute än..

Milen gick bra :) , var jobbigt men lättare än var jag trodde.

Snart kan vi båda ligga i soffan och sova

1 mil

idag ska jag springa 1 mil. Göteborgsvarvet närmar sig så måste göra en långtur så jag är lite förberedd på vad komma skall!! Men känns inte lockande at all!!


första dagen

Så här såg det ut första dagen i vår lägenhet. Vi sov på golvet och allt var så spännande.

piggelin

Idag åt jag en glass med goda vänner i solen. Det var nice!


vår is in the air

Fast det är lite kallt får jag säga. Ryktena går även att det snöade i Borås innan idag. Brr. Får även en chock varje morgon när jag går ut och inser att det är lite kallt om händerna. Måste komma ihåg att plocka ner finger vantarna i morgon.Håller för övring på för fullt med nya lägenheten. Tar upp det mesta av min lediga tid. Vilket är gött!

RSS 2.0