då var det städdags

Nu ska jag börja packa ihop alla kläder och grejer och sen är det dags för städning. Vi flyttar nämligen ut från lägenheten som vi hyr i 2hand. Sen bär det av till Borran och sen Sälen på lördag. Ska bli gött med långledigt nu. 

en promenad

Nej jag skuggar inte en person utan vi är på promenad. 

gone gone gone

Weii nu är all snö borta. Hej våren!

polaroid

oj vilken helg, hela lördagen ägnades åt förberedelser inför festen. Sen vid halv 8 började det och vi hade kanonkul! Tack alla ni som kom! 
Igår så låg jag utslagen i soffan och sov konstant hela dagen, as gött! Trots det har jag dock varit jätte trött idag med, så när jag kom hem efter jobbet blev det en till tupplur. 
Här kommer lite polaroidbilder som patrick precis tog. 

tomorrow

I morgon är det fest. Då kan det bli lite suddigt och glada miner förståss. 

god morgon

Här får ni en liten blomma. Ha en fin dag!

3 trees

Åh så glad jag blev när jag kom hem idag. Patrick hade med sig mina negativ från förra färgrullen, Niiice!
Så nu har jag scannat hela kvällen. Dock är fortfarande den där grejen borta som jag behöver för att få negativen platta.. Men det blev rätt fina bilder ändå och lite specialeffekter på dom.  

is

Hej hopp, ska dra på mig finklänningen och äta lite pasta, sen är jag redo för GT-Guld. 
Bjuder på en bild från den tiden då det var is i göteborg ;)

GT-guld

I morgon ska jag på GT-guld. Har blivit medbjuden av Mika så det ska bli kalaskul!! 

melting

Weeii jag blir så glad, allt bara smälter och smälter. 
Snart är all is borta

sunny

Nu vill jag ha massa sol så att all snö försvinner här i Götet! Sen kan alla uteserveringar öppna så man kan njuta av öl. Tur att det blir sommartid nästa söndag. 
Mika i solen 

kusin vitamin

I fredags efter jobbet så kom min kusin och hälsade på. Så hela helgen har ägnats åt att hänga med henne. Hon har nämligen varit i Australien i 11 månader. 

snart kommer löven

Det är skönt med allt kvitter man hör nu och jag har börjat titta på knopparna på träden. Snart spricker allt ut. Gött!

st paddy´s day!

Snart är min älskling tillbaka, han har precis landat med flyget så om typ 1h är han i mina armar! Detta ska vi fira med en flaska vitt och soppa. Sen om man är irländare så är det även St paddy´s day så det får vi väl fira i ett hörn det med! Hej hopp
Nu blir vi två igen

ihop klippt

Vad har ni gjort ikväll? Själv har jag scannat 72st nya bilder. Äntligen har mina halvformat bilder plattat ut sig så nu gick det bra. Fick som sagt låna kameran av Li och nu ska ni få lite resultat. Li tipsade mig om att man kunde ha lite kul om man tog kort på olika personers kroppsdelar. Ja ni får se. Gick bra med den ena, men när vi skulle ta mer så vände jag och Patrick på kameran så jag fick pussla ihop den själv..
Denna blev som den skulle

lonely

Nu börjar jag allt sakna min Patrick som är ute och reser. Men på onsdag kommer han hem igen, ska bli kul!

vem gillar att "posa"

Jo jaaag!

Hemskt...kul

När min mamma var ute på promenad för några månader sen så tittade hon upp i ett träd och trodde hon såg en liten fågel som stack ut huvudet.. Dock upptäckte hon snart till fasa att det var en ekorre som hade fastnat och dött.

När jag sen kom och hälsade på var vi ju tvugna att se detta och än i dag sitter den stackarn med huvudet ur holken och skriker.

När jag tittar på bilderna vet jag inte och jag ska skratta eller gråta.. Kan säga att vi har skrattat hysteriskt mycket åt denna stackarn, ser hemskt kul ut när man ser den i skogen. Well ni får bedömma själva.










((OBS digitala bilder))

ingen bild

Åh så typiskt. Jag är nu ute på landet och den här gången hade jag laddat med USB-minne för att ha lite analoga bilder att ladda upp.. men då är datorn helt kass så USB-minnet conectar inte med datorn. SUCK! Jag säger då det..dessa PC maskiner ;) hehe..

Återkommer i morgon med ny info om läget

Där jag bor nu

Skönt att det håller på att bli ljusare. Jag hinner till och med se solnedgången från fönstret där vi bor just nu. Det är extra fint när det är lite rök som syns bakom ett hus som blir alldeles rosa. 

långt bort

Här är 3 av mina vänner som jag tycker är lite för långt bort just nu. En bor i Manchester, en i lund och en motvilligt i Mellerud. Jag har känt en av dom sen jag föddes och en lärde jag känna på dagis och den tredje när jag var 17år i Espelkamp. Alla tre går just nu igenom nya grejer i sitt liv så vill bara säga lycka till tjejer! 

Sista bilden

Ja när jag bara har en eller två bilder kvar och min inspiration är lite sådär då brukar det sluta så här....
jag bjuder på den.. enjoy!

Om jag får välja

Om jag får välja LP, då åker alltid dirty dancing på. Fest, damsugning, tjejkväll = alltid lika bra!

ego

Jag har tappat bort en mojeng till scannern. Har letat överallt men kan inte hitta den.. den är viktig att ha när man scannar in 35mm.. och dom där 72 bilderna jag tog är på en 35mm och negativen är lite böjda så kan inte scanna dom iallafall. Så nu ligger dom emellan en bok så jag ska kunna scanna lite platta neg.. 
Bara det jag ville säga.
Slickar igen rullen, nej försöker inte se porrig ut, det bara blev lite så.. 
klistrar ihop
klart

Roma

Har nu ägnat hela kvällen åt det här. Är så glad över resultatet, var nämligen orolig över att dom skulle bli förstörda av ljuset. Hade glömt tejpen hemma så fick använda ett visitkort som skydd bak på kameran. 
Så här kommer fortsättningen på min korta Weekend i Rom. 
Vi var på en marknad
Vi åkte till Vatikanen 
Vi räknade alla steg i spanska trappan 
En blek Marie
Fina sjalar på marknaden 
Bro över floden 
Vid Vatikanen 
Vårkänslor
Fontänen där man kan bada..
colosseum
Nu kan vi bara vänta på att det blir vår

Girls just wanna have fun

Ja idag är det ju kvinnodagen. Så det ska jag fira med att äta enbart pasta och käka kapris direkt ur burken, sen ska jag titta på familjen annorlunda och svenska desperate housewives. Yeah vilken kväll..





spontanfest mitt i vår flytt

home alone

Min käreste har nu åkt till Spanien i 10 dagar för att njuta. Själv får jag vara kvar i kalla Svea och hoppas på att våren snart kommer.


På väg till mörkrummet


Idag så framkallde jag de två rullarna jag tog igår. Så jag och Patrick gick till mörkummet. På vägen dit passade vi på att gå förbi kyrkogården. Passade på att ta slut på rullarna. Här är lite kyrkogårdsbilder.






igår

Igår var det en ny utställning på fotokompaniet. Fick trevligt sällskap av två vänner så vi passade på att ta en fika och njuta lite i solen. Använde en ny kamera, Isolette II. Min älskade Holgas liv börjar gå mot sitt slut så testar på lite nya roliga kameror istället.


Första resultatet med Isolette, Mika och Johanna njuter i solen

mina skor

När man bor i en resväska länge nog upptäcker man saker man saknar. Typ alla mina skor. Det börjar bli jobbigt att gå i ett och samma par nu, känner att mina fötter behöver lite ombyte. Well ännu ett i-landsproblem jag har..



selfish

Idag har det varit en riktigt bra dag. Sol och ledighet har gjort ett bra jobb i själen. Har även testat på två nya kameror. En av dom var halv format som jag fick låna av Li. Den tar 72 bilder. Så jag har verkligen tagit många idag för att förhoppningsvis framkalla i morgon. Nu blir det en till kväll framför tvn.


Myskväll

Nu är jag hel slut. Så det blir myskväll ikväll. Ska laga nån slags risottogrej och sen slappa med godheter framför tvn.
Ha en gó kväll!


sista refrängen

Ja nu har det varit mycket snöbilder här så jag kör slut på de senaste och sen får vi hoppas på mer vårbilder.

Var på landet och tog en lång promenad med mamma och hunden.


skulle fånga mamma i ett skutt.. men ja..




Mycket snö varé

sneek a peek

Jorå, här i götet ligger snön kvar som klitser. Efter att ha fått en teaser på våren så vill jag inget annat än att snön försvinner!





Fick Patrick att ta ett kort på mig i ett av mina nya par glasögon..
mja.. man ser inte hur coola dom är.. ser mest nördig ut.

voff

Så här tjusig kan man bli om man är hund och hänger på hundmässor..

prego!

Nu är jag tillbaka i Svearike igen. Har varit en väldigt händelserik helg.
Det började med össnö och en bilolycka som gjorde att vi fick sitta på E6:an i 40 min. När vi väl checkat in så blev det tekniskt fel på planet så resan blev inställd. Vi blev ombokade till dagen därpå och fick åka tillbaka till Götet. Den kvällen fick vi slänga i oss räkmackor och sen gå och se Magnus Ugglas revy för att vi inte skulle deppa ihop.
På fredag tog vi nya tag och kom äntligen iväg vid 10.30. Checkade in på hotellet vid 17 och sen var det champagne och god mat. Kvällen spenderades på en nattklubb.
Lördagen var kanon. Det var klarblå himmel och 20 grader varmt hela dagen. Så vi kutade runt som turister och försökte se allt! Åh så vacker stad! Kvällen spenderades på en restaurang och sen en bar där vi roade oss med några skottar. Efterfest på rummet och sen sova.
Igår gick vi upp tidigt och drog till en marknad och sen drog vi i oss lite gott kaffe och sen var det dax för hemresan. Sov på planet och idag var alla aströtta. Men vi hade det kanon!
Här är lite kort från resan. Har två färgrullar oxå men det tar lite längre tid innan ni får se dom.

RSS 2.0