prego!

Nu är jag tillbaka i Svearike igen. Har varit en väldigt händelserik helg.
Det började med össnö och en bilolycka som gjorde att vi fick sitta på E6:an i 40 min. När vi väl checkat in så blev det tekniskt fel på planet så resan blev inställd. Vi blev ombokade till dagen därpå och fick åka tillbaka till Götet. Den kvällen fick vi slänga i oss räkmackor och sen gå och se Magnus Ugglas revy för att vi inte skulle deppa ihop.
På fredag tog vi nya tag och kom äntligen iväg vid 10.30. Checkade in på hotellet vid 17 och sen var det champagne och god mat. Kvällen spenderades på en nattklubb.
Lördagen var kanon. Det var klarblå himmel och 20 grader varmt hela dagen. Så vi kutade runt som turister och försökte se allt! Åh så vacker stad! Kvällen spenderades på en restaurang och sen en bar där vi roade oss med några skottar. Efterfest på rummet och sen sova.
Igår gick vi upp tidigt och drog till en marknad och sen drog vi i oss lite gott kaffe och sen var det dax för hemresan. Sov på planet och idag var alla aströtta. Men vi hade det kanon!
Här är lite kort från resan. Har två färgrullar oxå men det tar lite längre tid innan ni får se dom.

Kommentarer
Postat av: Li

Jätteläckra foton, Marie! 20 grader varmt låter heeeeelt underbart! Konstigt att de fick ombord dig på planet igen... STORT Grattis till lägenheten förresten! :D

2010-03-02 @ 03:18:57
URL: http://bildministeriet.blogspot.com
Postat av: marie

Till Li:



Tack Li, var inte helt nöjd med alla men några blev bra. Var så starkt ljus så var svårt att få till det. ses snart :)

2010-03-02 @ 19:54:20
Postat av: Niklas

Skitklockrena bilder! Speciellt dubbelexponeringarna! Den på marken med blommor (?) och ansikten var supersnygg. Även den med huset x2 :)

2010-04-25 @ 22:48:43
URL: http://roxtarwennerstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0