igen

Det första jag gjorde på min semester var att åka upp till Vansbro för att hejja på min pojkvän som skulle simma 3km. På vägen dit stannade vi och åt pannkakor på ett ställe som jag alltid har stannat på, en viktig tradition när man åker upp mot Sälen.

Här är det nya tillskottet i hoppserien


Här är dom andra bilderna som vi tog när vi åkte upp till Sälen för att åka skidor.förra hösten


Den kändes ungefär lite så här kan man nog säga. Ska nog se till att använda en rulle färg som nästa projekt. Kanske i min Pentax som jag använde när jag tog dessa.


balkongen

Nu när sommaren är över blir ju balkongen inte så kul längre. Överblommade växter och ingen ork finns kvar. Förra året orkade jag ändå plantera lite höstblommor. Men just nu känns det inte som om det finns nån ork till det. Men man vet ju aldrig.


misstag?

jag ibland råkar man bara komma åt en liten knapp och vips så har kameran tagit ett kort. Som den här.


grått grått grått

ja mer kan man väl inte säga om det här vädret. Var ju nästan mörkt när man gick från jobbet idag. Urch.


hem

Har du kanske en bekant/vän som vill hyra ut sin lya? Har lite olika vänner som letar nya hem, så då får du gärna skriva en kommentar.


härlig dag

Oj vilken härlig dag det blev idag. Jag har varit väldigt bakis men vi tog oss i kragen och drog en runda på trädgårdsföreningen och sen åt vi lunch på Solrosen i Haga och sen blev det en återställare på Beaf eater. Nu blir det slapp i soffan.


bokmässan

där hänger jag idag. Sen ska jag klä ut mig ikväll och gå på pimp, priest and prostitute party. Så på med den svarta peruken och lite annat så blire nice...


fly

Om några månader släpper jag taget om allt och kastar mig ut. Det kommer bli kanon tror jag.


längtar

tillbaka till min födelsedag då det var precis så här.


lööön

firar dagen med ett skutt


schletet värre

Här är jag i morses.. börjar inse att en tid hos frissan bör bokas inom närmsta månad (läs månader). Brukar nämligen ta några månader att få tummen ur när jag väl börjar prata om mitt hår...


In da hoods

Jag och min fisköga börjar trivas bra ihop känner jag. Även jag och svartvit film.


rensa..

Dock måste man sitta ner och rensa svampen efter att man har plockat den. Inte det roligaste.. Men om man är ett litet gäng går det fort och med bra musik i bakgrunden går det ännu bättre.
the gang

Dagen efter kräftskivan så roade vi oss med att plocka svamp. Vi hittade massvis med trattisar. Som tur var har vi en himla massa cyklar ute på landet. Så alla fick var sin att ta sig till skogen med.


kräftskivan

Den kändes ungefär så här måste jag säga.


söndags


I söndags så var vi och hejade på Kerry när Irländarna spelade irländsk fotboll på Dubliners. Tyvärr så förlorade Kerry mot Dublin, med 1 poäng. Synd, men så här sportig har jag inte varit på år och dar.

klänning + jag

och en piruett
Lustig bild..


Å här ligger jag på gräset och njuter.


tärnklänningen


Jo just det. Jag tror banne mig det har löst sig. Jag fick hem en klänning som jag beställde på nätet förrgår. Sweet! Den är just nu no 1 tärnklänning. Om det dyker upp något bättre så är det ju inget fel det heller. Men nu är jag safe på det fronten. Göttmos!

OBS, inte klänningen på bilden som är tärnklänningen!

vy


hehe hittade denna bilden igår. Är vår utsikt från ett litet berg utanför vårt hus. Snart är träden kala igen och man får gå och sparka löv. Det är ju rätt nice det med.

(klicka för större bild)

3 kusiner

Såhär 15 minuter kvar av dagen så slänger jag in ett litet inlägg. Idag sorterade jag hela min gaderob.. inser att jag har enormt mycket kläder som aldrig används.. note to myself (ge bort). Sen fick jag besök av en kusin och sen bestämde vi oss för att besöka en tredje kusin. Sagt och gjort, tillslut var vi 3 kusiner i samma rum. Lugn och trevlig dag!

2 kusiner och jag

fina linjer

Kollar på lite äldre foton. Såg den här och tänkte på dom vackra linjerna jag har fått till. Känns även väldigt höstig och det är ju precis som det är nu. Ja mer har jag inte att säga idag. Huvudet är lite för tugnt från Rosé.tvätt

phu. Precis hängt all tvätt. Tar på krafterna, så nu blir det slapp framför nåt bra "play" program på datorn.


mentalt


Jag förbereder mig mentalt för hösten. Det är bara att kolla igenom alla gamla goá album och minnas tillbaka till mysiga stickade klänningar/koftor, mysiga filmkvällar, tända ljus, varm choklad, mörkt jämt och ständigt, kallt, regn, rusk.. nej det är faktiskt rätt fint med hösten. Bara det inte regnar hela tiden.


att ta sig till jobbet

Tänkte lite på hur jag brukar ta mig till jobbet. Eller hur jag brukade ta mig till jobbet.

Förr i tiden blev det buss.


Sen blev det båt


När min cykel inte har punka flyger jag fram på den


En hel del spårvagn blir det nu förtiden


Om det inte är en fin dag, då blir det en promenad

Dirty old town

Saknar Dublin när vädret är så här stormigt. Saknar dialekten. Saknar Guinnessen. Saknar Grogans. Saknar mycket av stan. Var ju faktiskt mitt första hem efter att ha flyttat hemifrån. Tur att jag har en del av landet hemma hos mig som jag kan pussa på hur mycket jag vill.


snart 1 år sen

Ja då satt jag i Änggården på den här bänken. Just so you know..


ug

känner mig lite halv idag. var en spännande kräftskiva må jag säga. Händer alltid nåt galet när vi är ute på landet och käkar kräftor. Kändes ungefär som den här bilden.


den lille röde

Idag är vi ett litet gäng som njuter av dessa röda vackra goda kräftorI denna lilla röda stuga..

fredags bild

Tittade igenom en höstmapp på datorn och hittade denna. Så får bli en liten fredagsbild av den helt enkelt.

saltholmen 2009

Buster

Idag saknar jag vår Buster som är hemma på Irland.. Vet inte varför men tror det är för att jag egentligen behöver gå och hämta ut ett paket. Skulle varit kanon att ta bilen dit och hem. Varmt och skönt och alldeles alldeles underbart!


höst

Ja nu får jag nog uttala mig om detta. Det är nog banne mig höst nu! Eller vad tror du?


bröllop

Ja ni vet ju att kusinen hade sin möhippa nu i helgen. Det innebär att det är ett bröllop som närmar sig. Vilket innebär att jag är i akut behov av att hitta en klänning. Inte bara vilken klänning som helst heller, utan brudtärneklänning.

Så här såg jag ut förr förra bröllopet jag var på.


kallt turkost vatten

Åh sitter här och längtar tillbaka till Slovenien! Iskallt vatten som var helt genomskinligt och turkost.


Linas möhippa

Igår hade vi möhippa för min kära kusin. Var en himla trevlig dag som resulterade i att jag typ sov hela dagen idag, göttmos som vi säger här i götet!


på väg

Ja men det är bara att vänja sig vid tanken. Snart har man mössa på sig när man är på väg till jobbet. Så det så!


underwater posing

Sitter och kollar på lite gamla kort. Borde man göra lite oftare, man har ju en hel del som ligger och rostar. Här posar jag lite under vattnet föresten, funkar lite bra som över ytan.spring

Nu ska jag och mina fötter ut och springa lite. Även Mikas fötter kommer vara med. Trevligt!


RSS 2.0