from abovevilodag

Idag var jag uppe med tuppen kan man säga. Eftersom tiden blev ny så gick jag upp kl 7.30. Sen dess har jag tvättat fönster, dammsugit och tvättat golv. Nu börjar jag dock känna av att jag stigit upp tidigt.. så en liten tuppis på det kommer sitta fin fint!


fullt upp


Oh my, veckan har verkligen varit hård. Mycket på jobbet och jag har varit väldigt trött. Har känts som att försöka springa snabbt i vattnet skulle man nog kunna säga.

Men nu är det 2 dagar ledigt så nu ska jag verkligen njuta järnet!


10 års jubileum

Jag och Jen kom på i helgen att nästa år firar vi 10 års jubileum! Det ska ju självklart firas med att åka till just Tyskland där vi blev vänner. På denna bilden går vi i 2an på gymnasiet och året var 2002. Kunde bara inte låta bli att lägga upp den.. he he

jag, jen och hennes tysk (notera dåtidens kamera i Jennys hand)

helgen

Har haft en väldigt trevlig helg. Åkte ut till landet i fredags med Mika och Johanna. På lördagen kom först Jen och det blev loppis och auktion och sen kom Anna och Maria. Vi blev bjuda på en himmelsk soppa och efterrätt som Anna och Maria stod för med hjälp av Jen. Idag mår jag som jag förtjänar men är himla glad över att ha fått plocka svamp och tagit min obligatoriska söndags tuppis! En kanonhelg!


Sthlm bit by bit

Vi fortsätter på trenden sthlm tycker jag och kör dom sista bilderna.

På söndagen vaknade vi upp och kände att en Brunch skulle sitta nice. Sagt och gjort, vi drog till String.Efter det tog vi båten till Djurgården


Tog oss först och kollade in Waldermarsudde, sen drog vi mot trädgårdarna


Har bara varit där när det inte blommat så jag var väldigt fascinerad


Sen tog helgen slut och vi gick mot centralen. En himla fin och bra helg tycker jag!


Sthlm bit by bit

Ja men då blev det dags för sthlm bilder igen. Nu har jag fått mina bilder i färg. Så vi fortsätter väl helt enkelt.

Vi var ju som sagt hemma hos Jess och förförfestade lite och spelade memory.


Sen drog vi hem till Bettan som hade förfesten.


Det var nämligen "Boråsträff" Vi var 10 Boråsare och en Östersundare på plats. Inte dåligt det inte..


Sen drog vi vidare ut i natten

holga

Kollade i min mapp på datorn som heter Holga 2011. Där fanns bara 2 ynka mappar med bilder. Så jag bjuder på en av dom idag. Känner att det inte varit nåt Holga år i år.


höstpromenad

Man får passa på att vara ute lite i dagsljuset nu innan det blir kolsvart.
Jag och Pat tog oss en promenad för några söndagar sen och plockade lite kastanjer och tog en sväng på trädgårdsföreningen här i stan. Himla trevligt.Liten blomma


stor blomma


Kul kula att ta ett fisheye kort på.

helg!

Helg ljuva helg. Jag drar till mina rötter och går på släktkalas.


Hagabio bar


För ett litet tag sen träffade jag en hög fina Boråsare och tog en Aw och njöt av gott vin. Hagabio bar är en av mina favorit ställen här i Götet. God mat och bra atmosfär två väldigt viktiga saker för att få en fin kväll.


Spinner 360


Oj oj nu var det dags för en månades kamera. Får tyvärr skylla på allt som har med bröllop att göra för att det inte blev nån kamera förra månaden. Men nu är jag back on track!

Well som ni ser så är det Spinner 360 som är månaden kamera. Jag fick den i julklapp år 2010 så den närmar sig sin 1års dag men stormsteg.

En himla kul kamera om ni frågar mig. Är även kul att experimentera lite med vinklarna. Sen är det lite som att starta en båtmotor. Man drar ut ett snöre och släpper och kameran gör sin piruett. Ja som ni kanske förstår så tar den ett 360 graders varv alltså. Så om man har tur så får man med sig själv 2 gånger.

Här kan ni läsa lite historik om kameran.

Kamerans fördelar är att man alltid får sig ett skratt när man tittar på bilderna. Eftersom man vinklar den lite hur som så blir även de flesta bilderna olika. Coola bilder som skiljer sig från allt annat.

Nackdelen med kameran är att den tar plats. Man ser även alltid ut som man pekar på något eftersom man drar ut snöret och släpper. Dock kan man försöka öva bort det om man är snabb som blixten.

Hmm ja nog pratat, vi tar oss en titt. Om man vill se bilden större så klickar man på den och den kommer upp i ett nytt fönster.

Så här ser kameran ut. Ringen som är på sidan av kameran har ett snöre i sig som man drar ut och då snurrar kameran 360 grader och tar ett kort.


(click for bigger pic)

Picknick med lite vänner i slottskogen


Jag och mamma på Kreta


Jag och mamma på Kreta, kollar in solnedgången vid havet


Ute på landet en vårdag


Bild från när jag lånade en spinner för att se om det var nåt att ha, det var det!


Mamma och jag på Kreta


Pat och jag nere vid Rosenlund


Pat och jag ute på promenad


På Irland nere i Killarney


Killarney, en av mina favorit bilder


Litet vattenfall och jag på Irland


Ännu ett testfoto från den lånade Spinnern


Första färgfilmen som jag Cross processade


Vacker dag i Killarney

Sthlm bit by bit

Efter att ha sagt hej då till Ann och Martina tog jag tunnelbanan mot söder och mötte upp Jen och Em. Vi åt och strosade hem till Em och gjorde oss oordning för kvällen.

Första stoppet var hemma hos Jess. Resten av resan togs i färg.


bröllop

Ja idag är det dags för min kusin att bli fru! Så jag ska precis ta mitt pick och pack och bege mig. Även om jag inte ska gänga mig så är jag väldigt nervös och exalterad över denna dagen! Kommer bli kanonis!

Äntligen får jag använda mig att detta foto. Togs i London för 5år sen! Yey!

sthlm bit by bit

Efter att ha gått av vid centralen mötte jag upp Ann och en liten stund senare kom Martina. Vi tog oss en promenix runt i stan för att leta skor och dyligt till mig. Sen satt vid kos mot Cupcake sthlm! Tog ett tag att gå dit men det var det värt. Mums så gott det var!

På vägen till Cupcakesen så tog jag lite kort så klart

sthlm bit by bit

I fredags tog jag och jenny tåget mot sthlm. Vi mötte upp några vänner på kvällen och åt indiskmat. Himla fint.

Men mina foton börjar på lördagen.
Vi gick upp på morgonen och gick mot tunnelbanan, jen och em skulle av vid slussen och jag skulle åka vidare till centralen för att möta upp Ann och Martina.

här är vägen till tunnelbanan

en sån där dag

Ja mina vänner, jag tappade totalt bort rösten i helgen. Så idag dricker jag en j*vla massa te och hoppas verkligen att det ska bli bättre. Så sjukstuga här hemma med massa vila.


OMG sthlm

Där är jag under hela helgen och roar mig!
RSS 2.0