matkasse

Nyss kommit hem. Denna veckan testar vi hemkörd matkasse för 500kr. Man får recept för en vecka och all mat. Så just nu puttrar en ratatouille i köket. Min amaryllis börjar så smått likna förra årets.


julpynt

Nu har jag pyntat ännu mer här hemma. Så nu behöver jag bara baka så är allt som det ska och en julgran ska in så klart!


1 advent

Nu har vi pyntat och satt upp ljusslingan på balkongen. Så glad första advent på er!


landet

Det blev en sväng till landet denna helgen. Vi kan liksom inte hålla oss borta från bastun och loppisar och god mat och gott sällskap.


vit

Härligt med en vinter som startar tidigt! Nu är det inte slask i götet utan snön ligger vit och fin.
I like!


champagne

Sitter för övrigt hemma och dricker skumpa. Jo men så här är det, Idag fick jag fast anställning så då måste man ju fira. Jippe och glädjeskutt!


man love

Var himlans kul när Anthony var här på besök! Här är lite manlig kärlek mellan två bästisar.

This is for ye guys!

skön helg

Åh vilken underbar helg jag hade. Var bara hemma och tog det lugnt. Donade och fixade lite och sen chilla. Ska nog se till så nästa helg blir lika fin.


snö

Äntligen har Göteborg fått sin första dos av riktig snö. Känns helt absurt att jag för några månader sen gick runt och krattade ihop nyklippt gräs och njöt av värmen.


1år och 5,5år

Hipp hipp hurra! Idag fyller bloggen 1år! wohoooo
Jag och Patrick firar 5,5år så det firar vi med att se Harry Potter!

Ha en himlans trevlig kväll för det ska vi ha!!


fotboll, inget för mig

Igår var jag och såg sverige-tyskland. Fyyyy sjutton så tråkigt det var. Hände ju inget och så var det sviiiin kallt. Nej nästa gång jag tänker se nå fotbollsmatch blir det framför en tv. Men då måste nog nån tvinga mig.


plantor

Både jag och Patrick är rätt tokiga i plantor. om vi får ett frö över från en frukt eller dyligt testar vi att plantera.

Här ser ni avokado, nån citrusfrukt och röd basilika

anto

Ikväll är det sista kvällen för Anthony, buhuuu. Men vi ser honom om en måndag igen, jippiee.

slappa

Kom nyss hem och har slängt mig i soffan. Killarna kommer hem om ca 1.5h. Så jag kan lata mig lite till innan jag måste laga mat.


götet

Precis kommit hem efter ännu en helg på landet. Vi har en vän från irland på besök så har varit fullt upp.


3 kusiner

Här är mina två kära kusiner. Det var fin fint att dricka vin ihop i fredags.4 lampor + 1 bil

inte mer än så


blodbad

I fredags blev det en hel del rödvin med ett glatt gäng.


igår

Det blev ingen promenad vid kusten igår utan vi gick rakan vägen in till stan och tog oss en titt i trädgårdsföreningen. Sen blev det god söndagsmiddag med lamm och världens godaste sallad med olika sorters betor.söndagspromenad

Mina päron är på väg till götet. Blir nog en fin söndagspromenad idag, kanske vid kusten. Förra söndagen såg det ut så här på vår promenad.


Till havs


Har tagit en rulle med min Clack. Blir stora och fina bilder. Dock lite suddiga den här gången.


Irish stuw

Det fortsätter att blåsa storm i götet. Ikväll blir det Irish stuw som min boyfriend lagar för fullt. Passar bra i höstmörkret. I morgon jobbar jag bara till 12. Fint värre!lite så här

Det stormar som tusan och är mörkt och kallt. Känns lite som på den här bilden. Fast då var det midsommar.


1-0 ??

Ja då har jag konfronterat vår granne. Dock blev det idag, inte igår. Det gick inte riktigt som jag tänkt mig. Han öppnade i kalsonger och t-shirt och var inte lika öppen som jag tänkt mig. Han var precis så som jag inte ville att han skulle vara. Men jag hittade boven, även om enligt honom han bara tittade lite på Tv vid "midnatt", Bullshit!

Men yeah, tummen upp för mig som vågade konfrontera grannen..

Grannfejden

Kom nyss hem från jobbet. Är måttligt sugen på vad som kommer hända ikväll. Vi ska nämligen konfrontera en granne och fråga om det är han som tittar på tv från typ 02-06 varje natt...!
Jag hoppas ju självklart på att människan är god och kommer ursäkta sig och köpa ett par hörlurar och sen får vi god sömn framöver.. Men det kan ju också vara en sån där typ som blir sur och höjer volymen ännu mer.
Vi får väl se vi får väl se..


Köpte liljor till Patrick förra veckan. Nu börjar dom likna dom här.

RSS 2.0