before and after

tadaaaaa... fick låta teknikens under visa lite bilder ikväll. Här ser ni mitt första mästerverk.. Kan ju säga att jag slarvade lite i slutet för jag vill börja med min 50-tals soffa istället. Men det här får duga. Det är fasen svårt att få till vissa saker. Börjar beundra möbler på ett helt annat sätt nu måste jag säga.

(bilder Iphone)
p.s ska spika i lite mer nitar så den är inte 100% klar..

götet sweet götet

Nu är jag hemma igen efter en kanonfin helg i sthlm. Bilderna får ni se när dom är framkallade.
Är helt slut nu så blir att dra sig till sängs.


On the train

Nu är jag på väg upp genom ett snötäckt landskap. Fick beslutångest igår så 4 kameror fick följa med. Blev spinner 360, pentax, holgan och olympus. Blir nog allt bra det! Ha en fin helg gott folk!

jag + sthlm= sant

Weii i morgon drar jag till huvudstaden för att roa mig med goda vänner! Kommer bli kanonis!!


Hawthorne avenue

Nu går vi tillbaka lite i tiden och hälsar på oss 2007 eller 2008... när vi bodde i ett hus på Hawthorne avenue. Tror allt det är midsommar och vi äter svensk sill och dricker mycket absolut vodka. Fina tider det, sen tog jag med min Patrick och flyttade hem till Sverige.


mysbelysning

Är helt slut! Ska försöka hålla mig vaken en stund till sen drar jag mina trötta fötter till sängs.


halvan


Idag har jag börjat en ny kurs i möbelomklädning aka tapetsering. Väldans trevligt. Jag kom halvvägs med min stol så nästa gång ska jag börja med en liten 50-tals soffa som jag köpt på loppis. Om jag nu kan frakta den dit på nåt sätt..


sådant negativ sådant foto 4

Här kommer sista negativet/fotot för den här gången.
Vad tycks?


soluppgång

Det fina med att det börjar bli ljusare på morgonen är att man hinner se soluppgången innan man går till jobbet. I like!köttbullar och makaroner


Åh stånk och stön jag ska ut och springa nu. Har inte lyckats peppa upp mig alls, men så sa Patrick att vi kunde ta och äta köttbullar och makaroner när jag kommer hem. Åh weeii nu har jag nåt att se fram emot när jag kommer hem. För jag älskar köttbullar och makaroner!!


gottesugen


åh är så gottesugen. Får bli till att tina upp lite chokladmuffins och trycka i mig, mums mums.


puss puss puss

Jag bjuder på kärlek och pussar här idag. Om en stund ska jag njuta av ostron och vin. Vi brukar inte fira så värst mycket men man kan ju aldrig få nog av ostron och vin.. och Patrick såklart!


drömmer lite

försöker hitta en lagom prisvärd resa över min födelsedag. Men hittar inget. En storstad som jag inte varit i skulle vara fint. drömmer vidare och hoppas jag hittar nåt snart.


en stund för mig själv

Nu har kusinerna precis åkt hem och jag är ensam hemma en stund. Har varit en kul och intensiv helg. Kanske tar mig en liten power nap för att ta igen mig. Patrick kommer hem om en stund så ska njuta av att vara själv hemma.kusiner x2

om en stund ska jag åka ner till stan och möta upp mina kusiner.
Vi ska göra en repris från i höstas och gå på bio, shoppa och ha spa hemma.


sådant negativ sådant foto 3

Vi har ju ångan uppe så vi kör på med fler. Vad tycker ni här?


sådant negativ sådant foto 2

Håller med er på det förra. Fast negativet är allt bra fint det med.
Hur känner ni här då?


sådant negativ sådant foto 1

Ibland är det svårt att bestämma sig för om negativet är finare än själva fotot.
Vi börjar med dessa två, vilken föredrar ni?
på jakt

Vi var ju på jakt för några helger sen. Men så mycket jakt blev det inte. Vi var 4 st som fick ta oss en tur i skogen. Men tydligen skrämde vi inte nåt litet djur så blev inget att skjuta.. Kanske lite bra det!fiskar och statyer

En dag i höstas tog vi oss en sväng till Trädgårdsföreningen. Fin dag vill jag minnas.long exposure

För ett tag sen tog vi bilen och passade på att ta lite foton en klar och fin kväll. Jag använde min Clack och blev väldigt nöjd med mina kort. Tror allt vi får göra om det.

när man väntar på nåt gott

Innan jag gick på 14 års kalas idag var jag på fotokompaniet. Till min glädje var 2 av mina rullar kara. Den ena har varit i min Pentax i kanske 6 månader. Alltid kul att se vad man gjort. Fanns en hel del godbitar.. så håll utkik!


14 års kalas

Idag ska jag på 14 års kalas. Det är min kusin Julia som fyller 14. Bilden är tagen för några år sen så nu ser hon ut som en riktig tonåring och är nästan lika lång som jag. Tiden rullar på fort..skål

jag skålar lite suddigt in helgen! skål! dock utan nåt att dricka för jag har ju precis blivit frisk..


bäää

om det är något det finns gott om på Irland så är det får och getter..us

eftersom jag varit så nostalgisk idag så kör jag in en nutidsbild.


att mata en svan

Anledningen till varför jag träffade Patrick var ju för att jag åkte till Irland och var Au pair. På dagarna lekte jag Jeff, Lucy och Nina och på kvällarna fortsatte äventyren med Patrick. (och självklart en hög med andra vänner)


allt

När man är förälskade och alla detaljer räknas. När man inte kan få nog av varandra och man utforskar allt. Man vill veta allt och lite till. Det är allt bra fint det.


2 coolingar..

haha hittade en massa CD-skivor med gamla kort på. Här är jag och Patrick när vi hade varit ihop i kanske 2 månader.. vet inte om vi ska försöka se coola ut eller vad vi håller på med.. men gladare har man ju sett..


down under


När vi bodde i Halmstad 2008 bodde vi nära en utomhuspool som var öppen för alla. Kanon när man har en undervattenskamera.


RSS 2.0