jippie

Tack så mycket för gratulationerna!! Vi är alltså lägenhets-ägare nu! Det känns fin fint! Dock ska föreningen godkänna oss och sen är det klart. Blir ca 10min från där vi bodde innan för er som vet, så blir centralt och bra.

Jag kommer inte skriva mer nu förens på måndag. Åker till Rom med jobbet i morgon och då ska jag ta massor med nya foton som kommer hamna här.

Ha det fin fint så ska jag tänka på er när jag äter parmesanost och parmaskinka.




glada miner

Vi är über glada. Gissa varför ;) VI har ett boende!!!! To be continued....



Yes!!!

Yes, jag känner mig så här just nu! Ni får veta i morgon!!


saknar

Åh jag saknar att ha ett riktigt hem. Ett ställe där man kan ha fest, få ha sina egna möbler, ha en gaderob med kläder, sova i sin säng.. osv osv.


morgon

Dessa kort är taga på morgonen. Hade då gärna haft en färgfilm i kameran. Himlen var rosa och fantastisk. Men då får man nöja sig med svartvit och hoppas på det bästa.





new eyes

Nu är jag så trött så trött. Skönt att det är fredag i morgon.
Jag har föresten skaffat glasögon.. så nu ser jag bättre än som på bilden.



photo of the day

Ibland kan jag sitta och titta på massa underbara polaroidkort på polanoid. Idag var detta dagens foto. Man kan bara säga vackert när man ser det. När vi har scanner igen ska jag visa er lite fina kort som Patrick har tagit när jag spelar piano.


bild tagen av chinako

Össnö

Det össnöar ute. Så jag tänkte att två vinterbilder passar bra. Jag har tyvärr inte kunnat ta så mycket kort på sistone. Varit mycket med flytt osv. Nästa vecka ska jag åka till Rom med mitt jobb. DÅ kommer jag ta hur mycket kort som helst. Har även fått en hög med nya och bra tips från Li, så nu ska jag försöka ta lite mer roliga kort. To be continued..




down under

När det är sommar är det kanon om man kan gå till en utomhuspool och latja med undervattenskameran. Jag och Patrick hängde mycket vid en gratis utomhuspool när vi bodde i Halmstad.







I trädgården

Just nu flyger det ner stora vackra snöflingor här i Götet. Kan inte snöa finare än så. Jag tänker lite på sommaren dock. Jag ska få en bit land att odla på när det blir varmare och dax för frösättning.

Här är Pepper. Hon är en cocker spaniel men vi klipper alltid av all päls på henne. Det är konstigt men hon tycker det är dödsskönt att få bort pälsen. Hon springer glädje varv eller glädje varv och man kan se hur fin hon tycker att hon är. Hon börjar dock bli lite äldre nu.





Sommar ute på landet


Ljug så mycket du kan

Varje jul spelar vi Rappakalja i vår familj. Det är lika traditionellt som att se på Kalle Anka och Carl Bertil johnssons julafton. När de flesta hade gått hem så passade vi på att spela.



Det är viktigt att sitta bakom kartonger så ingen kan se vad man ljuger om.



kalas -02

Här är jag på Kalas år 2002. Det var jag och min vän Carin som drog till Huskvarna för att se. Det var Kent och Thåström som var de stora banden då, har jag för mig. Mando diao var ett litet förband som precis började bli kända. Jag hade mina nya röda converse på mig, jag försökte damma ner dom med grus så dom inte skulle se så nya ut kommer jag ihåg.




Mando diao fick spela på lilla scenen


Thåström


Sen kom Kent


Tror även kvällen slutade så bra så Carin fick sig ett hångel ;)

Just nu

Ja just nu är det lite så här, fast jag ligger själv i soffan. Trött och lite sjuk.  Ska kanske dra till Ica och köpa nåt gott. Men vi får se om jag orkar.









schack

Min morfar älskar att spela schack. Om man bara nämner ordet lyser han upp och vill spela på en gång. Han är även väldigt svår att vinna över. Jag har nog aldrig lyckats.







feber

Idag ligger jag hemma med feber.


some löve

Jag och min pojkvän firar denna dag genom att slappa konstant framför tvn. Inte glamoröst eller romantiskt. Vi gav varandra var sin puss och det fick duga. Men tänkte att det behövdes lite mer LÖVE här på bloggen.





alla hjärtans dag

Ja puss på er och ha en fin dag



Sagan om hästen

I sommras var vi och såg en utställning med Lee miller i Halmstad. Efter att vi hade gjort det åkte vi och köpte glass.
När vi åt glassen stod jag och tittade på en shetlandsponny i en hage. Helt plötsligt så blev ponnyn helt vild och började gnägga. Någon minut senare kom en bil med en annan häst, shetlandsponnyns kompis. När dom släppte ut den andra hästen sprang båda så fort dom kunde till varandra och pussades lite. Sen började dom rulla runt på marken. Hela grejen var väldigt komisk att se. Men kul att även hästar kan bli så glada av att få vara med varandra.

Hästarna rullar av glädje

mot nytt boende

Idag ska vi flytta till ett ställe vi ska bo i typ 1 månad kanske 3. Ska bli trevligt med lite ombyte. Här är ju väggarna så tunna så bara det ska bli skönt att slippa!

Först ska jag på fotoutställning dock. På Fotokompaniet.



two faced

Känns lite så här just nu..



På äventyr med Marie


Ja gott folk, när jag ändå snackar om Irland kan jag lika väl fortsätta.

Här är ett litet äventyr på kusten i Kerry. Vi tar oss en tur på "The ring of kerry" känd och vacker tur man ska bocka av om man är på Irland.


Man är ju inte alltid den smidigaste



Hittade en häst



som ni ser på min min så är det en blandning av skräck och glädje..



Efteråt är jag rätt nöjd ändå


De två första

Detta är de två första bilderna som min pojkvän tog på mig. Då var jag 20 år och hade varit på Irland i 1.5 månad, allt var nytt och spännande och jag hade inte en aning om att jag fortarande skulle vara ihop med samma man.


'


Olle och jag

Det här är Olle. Han jobbade jag med när jag bodde i Halmstad och tog hand om äldre som sommarjobb. Han var en rolig gubbe som var förtjust i alla flickor på jobbet. Han vandrade även runt på stan och samlade på sig saker som andra ansåg vara skit. Även om han inte var den renligaste så var han en gullig filur.
På det här kortet stötte jag och min sambo ihop med honom när vi var på cykeltur. Klart man måste ta ett kort på denna karaktär tänkte vi. Så här blev det.


jag längtar

Jag längtar tills det regnar och man är ute i skogen och plockar blåbär. Det är något fint med det. Men jag älskar fortfarande att det är massa snö. I do I do.




sommarstorm

Den här polaroiden är tagen på midsommar i Varberg. En stor sommarstorm är på väg in från havet vilket resulterade i ösregn och en kväll innomhus. Efter stormen kom dock sommaren och höll i sig ett bra tag.



home sweet home

Nu är jag tillbaka i götet igen. Även om jag inte har nåt hem så känns det som hemma när man träffar sin älskling.


taadaaa

Fy skäms på mig. Här kommer ännu än digitalbild.. Men så kan det gå när man inte sitter vid sin dator. MEN jag kunde inte hålla mig, var ju tvungen att visa mina fina fynd för idag.



loppis

När jag är ute på landet går jag alltid på loppis på lördagar. Om man har tur så kommer man hem med en del fynd. Idag hittade jag 6st Mon amie assietter för 50kr (fick hjärtklappning i affären), ett kakfat för 75kr och en snygg örtkruka från Sagaform för 15kr (gått och tittat på en sådan i över ett år) så idag är jag väldigt nöjd som ni kanske förstår.

Nu ska vi ut och ta en promenad och sen blir det kalas för min kusin som precis blivit tonårnig, tur att man är förbi den fasen!


spela fyrhändigt

((Först och främst måste jag säga att det är digitala bilder. Är nämligen ute på landet nu och har inte tillgång till min laptop med mina analoga bilder.))

Här är jag och min kusin år 2006. Vi båda två kan spela piano så vi drog en låt ihop. Alltid kul att spela fyrhändigt.







dock posar vi rätt mycket för kameran just på dom här korten..

inget att säga




same same but different

En sak som jag har kommit fram till när vi nu vaktar ett radhus åt en vän.. det är att nästa boende ska ha stenväggar så man inte hör ett skit. I morses var det som att jag var Au pair igen för en unge väggen jämte vaknade vid halv 6 och var pigg som en mört!




purple eyes

Så kan det gå när man öppnar en diafilm och sen kross-framkallar man den. Då kan man få lila ögon..


ett minne blott

Det här roade jag mig med för några år sen när vi var på stranden på Irland.
Det är trevligt vad man kan göra med små medel. Nu ska jag dra mig till sängs, har varit en lång lång dag.



snö snö snö

Har just suttit 50min på en spårvagn för att det var problem med rälsen. Då kan man drömma sig bort där det är fridfullt.



hej världen

tjohopp. Nu har vi återhämtat oss från den stora flytten. Vi passar nu en lägenhet åt en kompis och sen flyttar vi in på ett annat ställe. Så denna månden verkar vara säkrad. Har dock ont på alla möjliga ställen efter flytten och speciellt städningen.


RSS 2.0