hopp

öj vad det regnar ute idag. Bra för alla träd som snart kommer spricka ut i gröna färger. 
Bjuder på två roliga kort från när vi var på väg upp till sälen
Vem gör snyggast hopp? hehe

fly fältet

I fredags fyllde jag år så då flydde jag fältet och åkte hem för en avslappnande och trevlig helg på landet. 
Så nu är man ett år klokare och det känns ju fint. Fick mycket fina presenter som jag nigar för. 
Jag som 24 åring, på den gamla goda tiden ;)

en säl

Nu börjar korten från sälen bli klara. Har några kvar sen ska ni få en liten sammanfattning. Här göttar vi oss i solen och tar oss en fikapaus på våran 1milar tur. Kan ju säga att den dagen brände vi sönder våra ansikten.. iallafall jag.. not good! 

hem

utmattningen är total, det är mycket som händer här. Men det känns bara underbart med ett hem. Så snart kommer vi nog i ordning och allt blir kanon här i vår lilla tvåa. 
Det var inte längesen vi bodde på Irland i Stonybatter och hade denna fina vyn som granne. 
Min första bostad och nu 8 hem senare har vi vårt eget. SKÖNT! 

hej världen

tjo vänner. Jag lever och mår bra. Jag mår extra bra i själen. Hela helgen har vi ägnat åt att flytta och packa upp lådor efter lådor, och vi har många kvar. Men det känns så himla kul och skönt så det gör inget. Nu har vi ett hem att komma hem till. 

kära vänner

I morgon får vi tillgång till vår lägenhet! Det känns så himla underbart! I helgen flyttar vi in alla grejer och sen kan vi slappna av. Så min uppdatering här på bloggen har varit och är lite lidande. Men snart blir det lite bättre. Vi går ju mot ljusare tider.

åh så sjuk

OjojOJ. Jag ligger hemma och är kanonsjuk. Suck, typiskt när man varit ledig i en vecka.. Ser inte fram emot att ringa chefen i morgon och berätta hur det ligger till.. Tur att man bara är praktikant än så länge.

sjuk

Har varit en bra vecka i sälen. Dock har både jag och Patrick varit sjuka. Först Patrick och nu jag. Så ligger hemma och försöker krya på mig lite. Känns iallafall bra att det snart kommer se ut så här överallt.home sweet home

Nu är jag hemma igen från sälen. Ni får en sista påskbild här och sen välkomnar vi våren tycker jag!


glad påsk

Nu har vi ca 50mil att köra sen är vi i Sälen, jippie!
En påskkärring från när vi tittade på tranorna för 4år sen. :)

wohoo

Yeah nu har jag städat klart och alla våra grejer står i ett hörn. Så nu ska jag bara vänta på att bli hämtad av mamma sen är det semester!!

RSS 2.0